Споделете в социалните мрежи

Поръчките на територията на град Варна са безплатни! Без минимална стойност, за да може да се наслаждавате на живота си и да прекарвате повече време с любимите си хора.
Ние искаме да бъдем от полза на нашите потребители и предлагаме свеж сервиз. Това налага да работим по график, както следва: От понеделник до петък заявки дадени до 21 часа се изпълняват на следващия ден. Заявки дадени в събота и неделя се изпълняват в понеделник.
"Баба и Внуци" може да изпълни доставка извън посочения график след направено конкретно запитване и договорка на обявения в сайта телефон.
Изпълняваме такива поръчки чрез куриер в случай, че заявените стоки не изискват специален режим на съхранение. Направете запитване на обявения в контактната форма телефон.
За да поръчате желаните продукти не е задъжително да направите регистрация, но е желателно, за да се възползвате максимално от възможностите на сайта. Така ще сте сигурни, че ще получавате всички наши промоционални оферти.
Възможно е в рамките на същия ден, в който е направена поръчката . Ако това се налага в деня за изпълнение на поръчката – само чрез обаждане на посочения в контактната форма телефон.
Възможно е в рамките на същия ден, в който е направена поръчката.
„Баба и Внуци” периодично ще публикува на видно място в сайта ценови и продуктови активитети.
Да, можете да укажете периодичност и асортимент, които да бъде доставян, без за това да се налага да пускате заявка през сайта.
Ако по някаква причина не можете да изпратите поръчката си през електронния магазин, позвънете на телефоните, посочени в контактната форма.