Добре дошли в онлайн магазин „Баба и Внуци“

Освежаваща салатка за обяд? Имаме го!

Споделете в социалните мрежи

И то от истинска БИО градина!

Насладете се на зеленчуци без ненужни добавки и различен от нормалния вкус!

Всеки ден имаме нова доставка!

Освежаваща салатка за обяд? Имаме го!

Онлайн магазин „Баба и Внуци“ – Добре дошли!

Споделете в социалните мрежи

В условията на епидемична обстановка за нас е особено важно да улесним профилактиката на вашето здраве с  качествени основни храни с домашен характер и да осигурим 100%-во безопасно пазаруване с качествени храни с една поръчка.

ВАЖНО : Предлагаме не просто продукти, а истинска и вкусна храна, избираме качество пред количество!

Онлайн магазин „Баба и Внуци“ – Добре дошли!

Безплатна доставка във Варна, без минимална поръчка в удобен ден и час!

„Баба и внуци“ е проект за естествената връзка между поколенията в контекста на чистата храна.

Ние вярваме, че родното място е най-ценния източник на необходимите за организмите ни хранителни вещества, съобразени със специфичния климат и природни особености.

България е страна, богата на традиции, които са издържали през изпитанията на вековете и които са ни съхранили като народ.

Нашата култура на хранене е отражение на хода на историята ни и следва логически еволюционен процес на развитие.

Баба и внуци | Магазин

Традиция в буркан…

Магазинът носи името на търговската марка „Баба и Внуци“, с която започна всичко. Създадохме го с разбирането колко е важно да запазим българските традиции с храни и рецепти така , както е правила баба и така, както заслужават внуците й. Този „мост“ между поколенията е нещото, което ни дава увереност в смисъла на проекта.

Баба и внуци | Продукти

Храна, но и история…

И затова се гордеем , че предлагаме не просто здравословни храни, а най-вече храни с мисията да предават нашата история. Храни , произведени от съвестни и отговорни пред нас и децата ни производители от нова величина.

Баба и внуци | Домашна лютеница

Основните продукти

При нас ще откриете истински хляб, мляко, месо, сирене, мед, чайове, ядки и тахани, зимнина , студенопресовани масла и други. Освен полезни , те са и много вкусни така, че щом веднъж ги опитате трудно ще се върнете към масовото производство. В подкрепа на съвремения вкус предлагаме избрани coolинарни изкушения – ръчна прясна паста, която ще откриете само при нас, мнооооого шоколад, истинско кафе, бисквитки, енергийни барове, бонбони.

Баба и внуци | Доматен сос

Безплатна доставка до врата

Освен за здравословното ви хранене ние се грижим да получите надеждно опаковани хранителни продукти директно до вашата врата – бързо и безопасно.

Баба и внуци | Туршия

Как да поръчате

Пазаруването в онлайн магазин „Баба и Внуци“ ще ви отнеме не повече от 5 минути. Следвайте последователно следния алгоритъм : Влезте в „Магазин“ от главното меню. Изберете „Категория“. Намерете вашия продукт. Впишете желаното количество в прозореца до снимката . Натиснете „Купи“. Стоката ще се отрази във вашата „Количка“. Изпълнете същата последователност за друг продукт в друга желана от вас „Категория“. Когато сте готови с всички продукти, натиснете бутона с нарисувана количка в горния десен ъгъл на екрана. Прегледайте избраните продукти и техните количества. Коригирайте ако се налага. Следва да попълните данните за доставка, намиращи се под списъкът ви с продукти. Въведете име, телефон, адрес за доставка. Когато сте готови, натиснете „Поръчай“. На посочения от вас мейл системата ще върне съобщение, че поръчката ви е приета. Уникалния номер на вашата поръчка в същия мейл означава, че вие сте поръчали успешно. Готови сте! Добър апетит!

5 ползи от това да изберете нас

Полза 1

Получавате гаранция , че всички продукти са специално подбрани , така че да са чисти , преработени по класически рецепти и без вредна химия.

Полза 2

Имате всичко необходимо от едно място, така ,че да готвите здравословно у дома.

Полза 3

Подкрепяте българското производство и инвестирате е в родната икономика и бъдещето на децата ни!

Полза 4

Плащате при доставката, след като се уверите лично ,че получавате това, което очаквате.

Полза 5

Чувствате се специални и грижовни с нашите предложения и любимите ви хора с радост оценят това.

Това, което всички търсят
Без категория

Това, което всички търсят

Време за четене 6 минути. Спомените от бабината вълшебна тенджерка оживяват ...... Вкусен бульон, крехко месце, малко морков и пресен...
Read More
Онлайн пазаруване за начинаещи
Без категория

Онлайн пазаруване за начинаещи

Пазаруването на хранителни стоки онлайн е ежедневие за модерните хора. Има ли причина вие да стоите далеч от това?  ...
Read More
Българската овца – овца с история
Без категория

Българската овца – овца с история

Нашата  история би била различна без българската овца ,  без ширнатите зелени поляни и  пръснатите по тях овчи стада. Без...
Read More
За живота на пчелите
Без категория

За живота на пчелите

Автор : Гергана Пенева Пчелата има мозък с размери на семе от сусам.  Каква ли е тази неврологична тъкан ,...
Read More
{"posts_per_page":"4","cat":"","design":"design-1","pagination":"false","gridcol":"2","showDate":"true","showCategory":"true","showContent":"true","words_limit":"20","showreadmore":"true","order":"DESC","orderby":"post_date","showAuthor":"true","media_size":"large","show_tags":"true","show_comments":"true"}

Ето и нашите брандове

Всичко започна с едноименната търговска марка „Баба и внуци“ и историята на едно задружно семейство във Варна – младо момче със своите майка и баба – Антонио, Гергана и Елена и с тяхната зимнина, приготвена със зеленчуци от собствената им градина. Малкият цех за производство на плодови и зеленчукови консерви днес създава вкусни и автентични продукти с рисувани етикети, които създават наслада за сетивата. Приготвени само с натурални съставки!

Продължихме с „Бънар(Ч)е“ и нашия приятел Мирослав Мицов от София. Български (Бъ) натурални (на) продукти, създадени революционно (р), напук на разбиранията, че днес не може да се произвежда без Е-добавки за човека (Ч) в името на чиста храна, чисти и честни взаимоотношения и за зареждане с правилната положителна енергия (е). Консерви, произведени в Пловдивския регион от сезонни, слънчеви зеленчуци, без изкуствени добавки.

Към проекта се присъедини и занаятчийския месарски цех за производство на натурални колбаси, приготвени по стари български рецепти в гр. Русе. Продуктите „Балкански легенди“ се правят от месо от специални породи животни, отгледани пасищно в естествената им среда. Затова и месото им е богато на олеинова киселина, богата на ценната омега-3 ненаситена мастна киселина, което прави месото изключително здравословно. Вкусът на традицията в съвременния вид и форма. Продукти, произведени изцяло от чисто месо и натурални подправки и билки.

Начало 4
Бънар(Ч)е | Лого
Бънар(Ч)e
Балкански легенди | Лого
Балкански легенди